Linus® Smart Lock

Tedd okosabbá bejárati ajtódat a
kulcs nélküli zárral, melyet arra terveztünk,
hogy egyszerűbbé és biztonságosabbá tegye az életed.
Az elismert svájci formatervező, Yves Béhar által tervezett Linus® Smart Lockban a csúcstechnológia és a letisztult forma egyesül.
A 2020-ban Red Dot díjjal, European Product Design Awards díjjal és a Las Vegasi CES Ambient Awards díjával is kitüntetett Linus® szinte minden bejárati ajtóval kompatibilis okosotthon fejlesztés. A matt fekete és ezüst színben is elérhető Linus® a belépő a ma modern és stílusos otthonába.
A Linus® Smart Lock egy biztonsági ajtózár, amivel bárhonnan kinyithatod és bezárhatod az ajtódat. A Linus® Smart Lock egy biztonsági ajtózár, amivel bárhonnan kinyithatod és bezárhatod az ajtódat. Kulcs nélkül léphetsz be a lakásodba, láthatod ki és mikor ment be, virtuális kulcsot adhatsz vendégeidnek, és ellenőrizheted, hogy az ajtó éppen nyitva vagy zárva van-e.
A fentieket mind a Yale Access alkalmazás teszi lehetővé. Amint csatlakoztatod az alkalmazást, lehetővé válik az otthonodba történő bejutás felügyelete és irányítása a telefonodról, bárhol is legyél a világban.
Élvezd a nyugalmat, amit a legújabb Yale okos zár a biztonság terén gyűjtött 180 évnyi tapasztalatával nyújt.

Tulajdonságok

 • OKOS NYITÁS/ZÁRÁS - Változtasd lakáskulccsá okostelefonod, vagy Apple Watch-odat. A Linus® Smart Lockot nyitni és zárni tudod telefonoddal, bárhol is legyél a világban.*
  *A távoli zárvezérléshez Yale Connect Wi-Fi Bridge szükséges.
 • AUTOMATIKUS ZÁRÁS ÉS NYITÁS - Amikor hazaérve a bejárati ajtódhoz érsz, az automatikus nyitás funkció kinyitja az ajtón a zárat, a geo-fencing technológiának köszönhetően (amint te és a telefonod közel kerül az ajtóhoz), így nem kell a kulcsaid után matatnod. Az automatikus zárás funkció beállításával az ajtó becsukásával a zár is ráfordítódik.
 • TELJES BIZTONSÁG - A Yale Access felhasználói fiókodat kétlépcsős azonosítással védjük, ami azt jelenti, hogy a jelszavad megadásán felül igazolnod kell a személyazonosságodat e-mailen vagy telefonon keresztül is. A Bluetooth által nyújtott biztonságon felül AES 128 és TLS titkosítást is alkalmazunk, melyet bankszintű biztonságnak is szokás nevezni. Ha elveszted a telefonodat, bármikor le tudod tiltani a Yale Access alkalmazást és minden virtuális kulcsodat is.
 • TÁVOLI BEENGEDÉS - Küldj virtuális kulcsokat családtagoknak, barátoknak, vagy bárkinek, akiben bízol egy szempillantás alatt a Yale Access alkalmazásból. Kezeld és időzítsd ezeket a hozzáféréseket bármikor, bárhol is legyél.
 • EGYSZERŰ TELEPÍTÉS - A  Linus® Smart Lock-ot egyszerűen felszerelhető a meglévő zárbetétre bejárati ajtód belső oldalán, így az eddigi kulcsok használhatósága is megmarad. Teljesen kompatibilis zárbetét esetén a felszerelés mindössze három percet vesz igénybe.
 • AZONNALI ÉRTESÍTÉSEK - Ha a zár állapotában bármi változik, te leszel az első, aki értesül erről.
 • DOORSENSE™ TECHNOLÓGIA - Segítségével ellenőrizni tudod, hogy otthonod biztosan zárva van-e. Ha pedig nem kívánt esemény történik, például tárva nyitva marad a bejárati ajtó, erről azonnal értesülsz.
 • INTEGRÁCIÓ - A Yale együttműködik a vezető okosotthon rendszerekkel, hangasszisztens szologáltatásokkal és nyaralóbérbeadási felületekkel a gondtalan zárvezérlésért és bejutás menedzsmentért.*
 • *A távoli zárvezérléshez és rendszerintegrációkhoz Yale Connect Wi-Fi Bridge szükséges.
 • ENERGIAFOGYASZTÁS - telefonod értesít, mikor az elemek merülni kezdenek, hogy időben cserélhesd őket. Az elemek üzemideje függ a záráshoz szükséges zárfordulatoktól, a zárnyelv szabad mozgásától és a napi ajtónyitások számától. Átlagos használat mellett a zár 6-9 hónapig működik egy garnitúra elemmel.

Specifikációk

 • Zár kombatibilitás: Ajtók és zárak széles körére telepíthető.
 • Szükséges eszközök: Ingyenesen letölthető Yale Access alkalmazás Android vagy iOS operációs rendszerrel.
 • Kommunikációs frekvencia a Linus® eszközök között: Bluetooth 2,4-4,2 GHz
 • Kommunikációs frekvencia a Linus® Smart Lock és okostelefon között: közvetlen Bluetooth, vagy Bluetooth és Wi-Fi párosított Yale Connect Wi-Fi Bridge-el.
 • Kétlépcsős hitelesítés: A Yale Access felhasználói fiókot kétlépcsős hitelesítés védi, azaz a jelszavad megadásán felül igazolnod kell a személyazonosságodat e-mailen vagy telefonon keresztül is.
 • Titkosítás: A Linus® Smart Lock okos zárunk Bluetooth Low Energy (BLE) technológiájú titkosítást használ. A Bluetooth által nyújtott biztonságon felül AES 128 és TLS titkosítást is alkalmazunk, melyet bankszintű biztonságnak is szokás nevezni.
 • Méretek: Szélesség - 58 mm, Mélység - 58 mm, Magasság - 150 mm
 • Súly: 623 g elemekkel együtt
 • Elemek: 4 db AA ceruzaelem. A csomag tartalmazza az elemeket.

Keresd a terméket viszonteladóinknál!

Viszonteladó keresése