Lehetséges, hogy kettő vagy több ENTR™ ajtó egységet vezéreljünk ugyanazzal a távirányítóval?

Nem. Ahhoz, hogy otthonod megfelelő biztonságban legyen, minden egyes távirányító a saját ENTR™  okos zárrendszeréhez van kapcsolva, és kizárólag az ahhoz tartozó ajtót vezérelheti.

Fel tudom szerelni az ENTR™-t a már meglévő bejárati ajtómra?

Az ENTR™ zár minden gond nélkül utólag felszerelhető a legtöbb elérhető ajtó típushoz. Nincs szükség semmilyen változtatás sem a már meglévő ajtódon, sem pedig kábelezésre az áramellátáshoz. Csak távolítsd el a jelenlegi hengerzárbetétet és helyezd be az új  ENTR™ zárat.

Lehetőségem van szerezni egy másik, azonosan kulccsal működő zárbetétet az ENTR™ egységemhez?

Igen. Kérjük vedd fel a kapcsolatot a termékeket értékesítő szaküzleteink bármelyikével, ők készséggel segítenek a megfelelő zárbetét beszerzésében.

Lehetőségem van integrálni az ENTR™ záramat egy már meglévő zárrendszerbe?

Igen. Az ENTR™ egy utólag felszerelhető zárrendszer, mely illeszkedik a már meglévő ajtóhoz, és bármely EuroProfil típusú hengerzárbetét helyettesíthető vele.

Ugyanolyan hosszúságú zárbetétet szükséges rendelnem, mint a régi zárbetétem?

Igen, mivel a zárbetét hosszúságának meg kell egyeznie az ajtó szélességével. Valamint figyelembe kell venni a zár előtti rozetta méretét is.

Milyen hosszúságú hengerzárbetétek érhetőek el?

A belső hosszúság 35mm-nél kezdődik és 5mm-es egységekkel növekszik. A külső méretek azonosak a normál mechanikus hengerzárbetétekével. További információkért kérjük fordulj a termékeket  értékesítő szaküzleteinkhez.

Milyen típusú hengerzárbetétre van szükségem az ENTR™-hez?

Az ENTR™ egy speciális zárbetétet használ, mely bármely EuroProfil típusú zárszerkezethez illeszkedik.

Telepíthetek ENTR™-t a már meglévő ajtómra?

Igen, az egység telepíthető meglévő ajtóra.

Ki lehet kapcsolni az automatikus zárást?

Igen, csak meg kell változtatni az automatikus zárás beállítást automatikusról ("Auto")  kézire ("Manual")

Az ENTR™ rögzíti a különböző eseményeket?

Nem, jelenleg az ENTR™ nem naplózza az eseményeket.

Le tudom halkítani az nyitott ajtó figyelmeztetést, anélkül, hogy becsuknám az ajtót?

Igen. Csak érintsd meg a távirányítót vagy a csúszkákat a belső egység két oldalán.

Lehetséges a ENTR™ rendszert csatlakoztatni más okos otthon rendszerekhez?

Igen. Az ENTR™ csatlakoztatható további okos otthon rendszerekhez, azonban ehhez az adott rendszer szolgáltatójának kell biztosítania beviteli felületet.

Továbbra is tudok majd kulcsot használni?

Igen. Az ENTR™ rendszer tartalmaz egy kulcsot is, mely lehetőséget biztosít számodra, hogy kívülről kinyithasd a zárat, illetve, hogy belülről használhasd a kilincset.

Ha elveszik a távirányító, lehetséges a letiltása?

Igen. Bármelyik távirányítót letilthatod, ha belépsz az ENTR™ egységedbe és egyszerűen törlöd onnan. Ez kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Használhatok egyszerre különböző ENTR™ vezérlő eszközöket?

Igen, lehetséges, hogy a hozzáférés vezérlő eszközöknek tetszőleges kombinációját használd. Az ENTR™ 20 különböző távirányítóval, a billentyűzeteken keresztül 20 különböző személyes kóddal, az ujjlenyomat leolvasón keresztül 20 különböző személy által valamint az okostelefon alkalmazással akár több különböző felhasználói fiókból vezérelhető. Ezek akár együtt, külön vagy különféle kombinációkban is képesek működni.

A család minden tagja számára könnyű az ENTR™ kezelése?

Igen. A rendszer felhasználóbarát kijelzővel és konfigurálási folyamattal van ellátva. Egy könnyen érthető  illusztrációkkal gazdagított kézikönyv magyaráz el mindent, amire neked és a családodnak szüksége lehet a készülék kezeléséhez. Szintén ebben találhatsz kezelési instrukciókat az ENTR™ kiegészítőkhöz, beleértve a távirányítót és az ujjlenyomat olvasót is!

Mit jelent az automatikus bezárás (“automatic locking”)?

Azt jelenti, hogy az ENTR™ automatikusan és teljesen lezárja magát, ha azt érzékeli, hogy az ajtódat becsuktad vagy bezártad. Ez az automatikus lezáró rendszer bármikor kikapcsolható a beállítások módosításával. Ezt akár a záron akár az ENTR™ okostelefon alkalmazáson keresztül is meg tudod tenni.

Hogy tudom vezérelni a lakásomba való bejutást az ENTR™-rel?

Az ENTR™ rendszer a vezérléséhez sokféle berendezést és módszert kínál: távirányító, érintő billentyűzet, ujjlenyomat olvasó és az ENTR™ okostelefon alkalmazás. Ezek a módszerek mind kényelmesen és könnyen használhatók, lehetőséget biztosítva, hogy kiválaszd a számodra legalkalmasabbat. Bármelyik segítségével könnyedén hozzáadhatsz, eltávolíthatsz hozzáférési engedélyeket, vagy megváltoztathatod azokat mindezt egy felhasználóbarát kezelőfelület segítségével.

Lehetséges a csomagban található töltőtől eltérőt használni az ENTR™-hez? Az ENTR™-r töltőjét más otthon készülékekre is használhatom?

Nem, az ENTR™ más feszültséget használ, mint egy sztenderd mobiltelefontöltő. A töltők közti csere károsíthatja az ENTR™ egységet, illetve azt az eszközt, amelyhez alapesetben használod.

Akkor is lehetőség van működtetni az ENTR™-t, ha az akku töltés alatt van?

Igen, az ENTR™ zavartalanul működik tovább a töltés alatt is.

Milyen sűrűn kell majd az akkut töltenem?

Egy teljesen feltöltött akku általánosságban körülbelül három hónapig működik, attól függően, hogy hányan és milyen sűrűn használják. Amikor az akku lemerül egy hangjelzést ad, ezzel figyelmeztetve, hogy csatlakoztasd a töltőt (melyet a gyári csomagolással adtunk), vagy az opcionális vezeték nélküli töltőt. A teljes feltöltés körülbelül négy órát vesz igénybe.

Az ENTR™ okostelefon alkalmazás támogatja a Windows telefonokat?

Nem, jelenleg az ENTR™ alkalmazás kizárólag Android és iOS telefonokat támogat.

Mi törénik, ha nincsen az eszköz által támogatott okostelefonom?

Válassz az alábbi lehetőségek közül egyet: távirányító, érintő billentyűzet, ujjlenyomat leolvasó.

Melyik okostelefonok támogatják az ENTR™ alkalmazást?

Apple: 4S, 5, 5S, 6, 6+ iOS 7 vagy frissebb verzióval. Samsung: Galaxy 4S, 5S, 6S (mindegyik model); NOTE 3, NOTE4 Android 4.3-as vagy frissebb verzióval. Naxos: 4 és 5 Android 4.3-as vagy frissebb verzióval. LG: G2, G3 és G4 Android 4.3-as vagy frissebb verzióval.

Mi a teendő, ha az okostelefonom elveszik vagy ellopják?

Töltsd le az alkalmazást az új okostelefonodra, majd az eredeti kóddal - amit az első belépéskor megadtál - át tudod irányítani az engedélyeket az új okostelefonodra és letilthatod a régebbi okostelefon alkalmazást.

Az egész családnak lehet hozzáférést adni az ENTR™ okostelefon alkalmazáshoz?

Igen lehet, ha van kompatibilis okostelefonjuk. Az okostelefon alkalmazás ingyen letölthető az App store-ból vagy a Google Play-ről. Az adminisztrátor jogosultságú felhasználók vezérelhetik az ENTR™-t a beállított hozzáférési jogosultságok szerint.

Szükségem van Internet vagy Wi-Fi kapcsolatra, hogy működtetni tudjam az ENTR™-t?

Nem, az ENTR™ alkalmazás Bluetooth-t használ a zárral való kommunikációra, így nincs szükség aktív hálózatra.

Hogyan tudok virtuális kulcsot létrehozni?

Minden ENTR™ rendszernek van egy adminisztrátora, általában a rendszer tulajdonosai közül valaki. Az adminisztrátor tudja létrehozni, illetve megosztani a virtuális kulcsokat az alkalmazást használók között. Az alkalmazás létrehoz egy kódolt virtuális kulcsot az adminisztrátor telefonján és a záron  ezt a virtuális kulcsot tudja az adminisztrátor megosztani vagy törölni szükséges szerint.

Mi az a virtuális kulcs?

A virtuális kulcs valójában egy olyan engedély, mely kódolt formában mentésre kerül a felhasználó okostelefon alkalmazásában és az ENTR™ zárban.

Van megfelelő adatbiztonsági védelem?

Igen, az ENTR™ az adatok biztonságos tárolására egy speciális integrált áramkört használ egyedi kódolási módszerrel.

Mennyire vannak biztonságosan tároval az adatok?

Minden érzékeny információ az ajtó egység belső oldalán van tárolva. A tárolt adatok kódolva és titkosítva vannak.

Feltörhető-e a mobil alkalmazás?

Jóllehet minden mobil alkalmazás feltörhető, de nem valószínű, hogy az ENTR™ mobil alkalmazást fel fogják törni. Az ENTR™ a legfejlettebb kódolási szabványt használja, mely magas szintű biztonsági kommunikációt tesz lehetővé a zárrendszerrel.

Az ENTR™ egy biztonságos zár megoldás?

Az ENTR™ egy nagyon hatékony és különösen okos, fejlett zár megoldás. Jóllehet nincs olyan zár megoldás, mely teljes mértékben hibamentes, a Mul-T-Lock az egyik vezető magas biztonságú zár termék és belépés vezérlő megoldás szolgáltató az otthonok piacán. Az ENTR™ az innovatív biztonságos digitális technológiát kombinálva a mechanikus belső részek erejével, nyújt bizonyítottan kényelmes biztonsági megoldást.

Minden felhasználónak szükséges személyes kódot és ujjlenyomatot is megadnia?

Nem. Az egyes felhasználók meghatják csak az egyiket vagy a másikat vagy mindkettőt. Azonban a "mester" felhasználónak mind a személyes kódot, mind pedig az ujjlenyomatot meg kell adnia.

Mi történik, ha újra indítom az ajtó egységet?

Minden egyes felhasználói információ biztonságosan van tárolva az ujjlenyomat leolvasó által. Csupán arra van szükséged, hogy az ajtó egységet az ujjlenyomat leolvasóval összekötsd.

Hogyan tudom a gyári beállításokat visszaállítani?

Kizárólag a "master" kóddal kezdeményezhető gyári beállítások visszaállítása. Hogy ezt megtegye, lépjen be a beállítások üzemmódba (Settings mode), válassza ki a "Device" menüpontot , majd a "Factory reset" menüpontot.

Mi történik a mentett adatokkal, ha eltávolítom vagy töltöm az akkut?

A felhasználói adatok (nevek, ujjlenyomatok és kódok), melyek a leolvasó memóriájában tárolódnak nem törlődnek ki, amikor az akkut kiveszik. Miután kicserélik az akkut, csak a dátumot és az időt kell majd újra beállítani.

Ha az ENTR™ manuális üzemmódban van és az ajtó bezáródik, hogyan tudom lezárni az ajtót?

Nyomja meg az 5-ös gombot, hogy felébressze az egységet, majd nyomja meg az 1-es gombot, utána pedig a #-et

Hogyan tudok a beállítások üzemmódból (Settings mode) a készenlét üzemmódba (Standby mode) váltani?

Nyomd be a csillag gombot 3 másodpercig. Ezt követően az egység készenlét üzemmódba (Standby mode) kapcsol.

Hozzá tudok kapcsolni két különböző típusú olvasót ugyanahhoz a zárhoz?

Nem. Minden egyes ajtó egység vagy csak az ujjlenyomat leolvasóval vagy egy érintő billentyűzettel kapcsolható össze. Egyszerre mindkettővel nem lehetséges.

Mennyi felhasználó irányíthatja az ENTR™-t az ujjlenyomat leolvasóval?

20. Az ENTR™ 20 különböző távirányító egységet, 20 alkalmazás felhasználót és 20 ujjlenyomat felhasználót támogat egy időben.

Kinek van hozzáférése a Beállítások (Settings) menühöz?

Kizárólag a mester felhasználónak van hozzáférése a beállítások (Settings) menühöz a személyes kód és az ujjlenyomat használatával.