A Smart Hub kezelőfelületemen a középső LED fény világít, és a Hub 30 másodpercenként sípol.

Ennek az az oka, hogy a riasztót korábban élesítették, és rendszerhiba lépett fel. Kérjük, először teljes körűen élesítsd a rendszert, majd kapcsold ki. Ha a hibát jelző fény még mindig ég, lépj be az alkalmazásba, és ellenőrizd, hogy jelentkezik-e bármilyen hiba valamelyik eszközön.

Folyamatosan ellenőrzési hibaüzeneteket kapok.

Kérjük, küldj e-mailt az info@assaabloy.hu címre a MAC és e-mail címedről - Ügyfélszolgálatunk rendszerfrissítést fog végezni, hogy elhárítsa a hibát.

Nem jön meg az SMS, az egyenlegem pedig 0-t mutat.

Kérjük, küldj e-mailt az info@assaabloy.hu címre a MAC és e-mail címedről - Ügyfélszolgálatunk rendszerfrissítést fog végezni, hogy elhárítsa a hibát.

A Hub nem kapcsolódik az internethez.

Kérjük, kapcsold ki a hubot a pótelemekkel együtt. Ezt követően indítsd újra a rendszert és a routert.

Hozzá tudok adni új felhasználót a rendszerhez?

Igen, hozzá tudsz adni új felhasználókat az alkalmazáson keresztül a fiókbeállítások menüpontban.

Mi történik, ha nincs internet?

A riasztó nem fog értesítést küldeni, ennek ellenére minden beállítás megmarad. A riasztó a távirányító segítségével billentyűzetről vezérelhető. A riasztó az internet kikapcsolása előtti állapotban marad, tehát, ha a riasztó 'Armed' (Élesítve) állapotban volt, továbbra is ebben lesz.

Hogyan kapok értesítést arról ha valami beindítja a riasztót?

Választhatsz e-mail, üzenet, vagy alkalmazáson belüli értesítések közül.

Hány okostartozékom lehet egy rendszeren belül?

Összesen 20 eszközt köthetsz be a rendszerbe, melyekhez 6 hely áll rendelkezésre különböző okoseszköz-kombinációkhoz, pl.: mozgásérzékelős kamera, mozgásérzékelős video és okoskonnektor.

Milyen tartozékokat adhatok hozzá a rendszerhez?

Bármilyen eszközt csatlakozhtathatsz az SR- termékcsaládból.

A mozgásérzékelős képrögzítő kamerám nem képes csatlakozni a rendszerhez.

Kérjük, vedd ki az elemeket, majd várj 1 percig. Tedd vissza az elemeket és állítsd a hubot 'learn' (tanulás) módba. Tartsd lenyomva a mozgásérzékelős kamera 'learn' gombját 10 másodpercig, amíg a kamera nem villan fel. Tartsd lenyomva további 5 másodpercig, ekkor a kamerának meg kell jelennie az alkalmazáson belül az eszközbeállításokban, mint „eszköz”.

Nem jelenik meg minden eszközöm az alkalmazáson belül, például a mozgásérzékelős képrögzítő kamera.

Kérjük, lépj be a 'settings' (Beállítások) menüpontba az alkalmazáson belül, majd válaszd a 'system information' (rendszerinformációk) menüpontot. Ezt követően tartsd lenyomva az 'SMS balance' (SMS-egyenleg) gombot/menüpontot, amíg meg nem látod a felület frissítésére vonatkozó opciót. Kattints erre, és várd meg, amíg szinkronizálja magát a rendszerrel.

Hozzá tudok adni egynél több szirénát az okosriasztómhoz?

Ahhoz, hogy 2 szirénát tudj hozzáadni az SR2100/3200/3800-as típusú riasztódhoz, (bizonyosodj meg róla, hogy a Smart Living Home alkalmazást használod) először törölj minden más, előzőleg csatlakoztatott szirénát az alkalmazásból.

1. Kapcsold ki mindkét szirénát, távolítsd el az elemtartó fedelét és vegyél ki 1-1 elemet mindkét szirénából, majd hagyd így 1 percig.Teszteléshez:

Most már mindkét szirénának meg kell jelennie az eszközlistában - kapcsold ki őket a menün belül, így a riasztó aktiválása nélkül be tudod szerelni őket.
Amikor beszerelted őket, kapcsold be mindkettőt, és élesítsd a rendszert. Majd hagyd így 2 percig, menj oda az egyik eszköz elé, és a riasztó aktiválódni fog.
2. Tedd vissza az elemeket, és csavarozd vissza az elemtartó fedelet, de hagyd kikapcsolt állapotban az eszközt.
3. Ellenőrizd, hogy mind a négy DIP kapcsoló kikapcsolt állapotban van-e.
4. Állítsd a szirénákat bekapcsolt állapotba, ekkor egy sípoló hangot kell hallanod, és 3 LED-nek kell felvillannia.
5. Most lépj be az alkalmazásban az „eszköz” menübe és kattints az 'activate learning mode' (tanulás mód aktiválása) menüpontra. (Ekkor forogni kezd a képernyőn, majd a 'learning mode activated' (tanulás mód aktiválva) üzenet jelenik meg.
6. Nyomd meg a 'learn' (tanulás) gombot az 1-es szirénán - ekkor egy sípoló hangot fogsz hallani a hubból és a szirénából, illetve a sziréna meg fog jelenni a képernyőn. (Nevezd el 1-es szirénának, és adj hozzá egy helyiséget),
7. Kövesd az 5-ös és 6-os lépéseket a 2. szirénánál (Nevezd el 2-es szirénának, és adj hozzá egy helyiséget).