A Yale Sync otthoni okos riasztórendszerének köszönhetően nyugodtan hátradőlve élvezheted a nyári szabadságodat

/Yale/Hungary/News/MAY_05_21%2023x10%20NEWS%20BANNER%20HUB%20V012.jpg

A nyár emberek ezreit vonzza a vízpartok, kalandok, utazások és a szabadban történő időtöltés felé, ezért most kell igazán gondolnunk az otthonunk védelmére.

A nyár emberek ezreit vonzza a vízpartok, kalandok, utazások és a szabadban történő időtöltés felé, ezért most kell igazán gondolnunk az otthonunk védelmére.

Tökéletes megoldásként a Yale 180 év alatt gyűjtött tapasztalatával megalkotta a Sync otthoni okos riasztórendszert, amely otthonod biztonságának egy új szintjét nyújtja számodra akár otthon vagy, akár távol. Anélkül, hogy a vásárlás után további költségekkel kellene számolnod!

Az intelligens kialakításnak és a biztonsági megoldásainak köszönhetően díjnyertes termék lett az angliai DIY Week Award nívós versenyén. A Sync otthoni okos riasztórendszert könnyű telepíteni, valamint az igényeidnek és az otthonodnak megfelelően személyre is szabhatod. Kifinomult kialakításának köszönhetően bármelyik modern otthonba remekül beleillik.

Továbbá, hogy az életet még egyszerűbbé és az otthonodat még biztonságosabbá tegye a Sync otthoni okos riasztórendszer kompatibilis az Amazon Alexa-val, az Apple Watch-al* és a Philips Hue-val is.

Ha utazni szeretnél ezen a nyáron nyugodtan megteheted, a Sync otthoni okos riasztórendszer összekapcsolva a Philips Hue okos izzóval riasztás esetén fény és hangjelzést ad egyszerre, hogy elijesszék a betörőket és felkeltsék a szomszédok és a járókelők figyelmét is.

És ha otthon vagy, többé nem kell aggódnod amiatt sem, hogy mi történik a földszinten, amikor az emeleten vagy. A részleges riasztási funkciónak köszönhetően a Yale Home alkalmazáson vagy hangasszisztensen keresztül aktiválhatod kizárólag a földszinti riasztást, így nem kell arra figyelned, hogy mi történik a többi szobában.

A Sync otthoni okos riasztórendszert könnyű telepíteni, az eszközök automatikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ha szeretnéd tovább bővíteni otthoni riasztórendszered, bármikor vásárolhatsz az otthonod igényeinek megfelelő kiegészítőket is. Ráadásul egyszerűen rögzítheted a falra csavarok és fúró nélkül. Ez teszi tökéletessé bármilyen otthon számára akár tulajdonos, akár bérlő vagy. Szükség esetén akár 40 különféle kiegészítőt is hozzáadhatsz a központi egységhez, ami biztosítja a személyre szabott biztonság élményét a felhasználói számára.

Lakástulajdonosként amiatt is hasznos számodra, mert több mint 200 méteres hatótávval rendelkezik, mellyel biztonságban tudhatod a külső épületeket, így akár a garázst is. A GPS lokáción alapuló geolokációs szolgáltatás különböző riasztási funkciókat kínál, például emlékeztet a riasztó élesítésére, amikor elhagytad az otthonodat.

További információkért a Yale új Sync otthoni okos riasztórendszeréről látogasd meg a termék oldalát.

* Apple Watch 2 vagy későbbi verziók esetén