A Yale bemutatja az új, stílusos, bel- és kültéri kameráit

/global/scaled/977x425x0x5x977x425/Yale-Hungary-News-sec 11_original_978x429_20210817.jpg

A Yale új okoskamera termékcsaládja könnyebbé teszi a mindennapi életet. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert tudhatod, hogy az otthonod biztonságban van, bárhol is legyél.

Mostantól otthon lehetsz, még akkor is, ha máshol vagy, éjjel-nappal szemmel tarthatod azt, ami a legfontosabb, köszönhetően a Yale bel- és kültéri Wi-Fi kameráinak. Az új, letisztult, fekete színekben is elérhető kameráinkat mostantól a Yale View alkalmazáson keresztül irányíthatod.  Ha kombinálod őket más okos termékeinkkel, mint például a Sync okos otthoni riasztórendszerünkkel vagy az okos zárjainkkal, teljesen személyre szabhatod otthonod biztonságát.

Az okos kamera sorozatunk része egy beltéri Full HD-s Wi-Fi kamera (Pan & Tilt), egy bejárati ajtó figyelésére alkalmas Wi-Fi kamera (Light & Siren) és egy kültéri Wi-Fi kamera is. A Yale View alkalmazással kiegészítő funkciókat is aktiválhatsz, például megoszthatod a kameraképeket a családoddal és a barátaiddal, folyamatos vagy mozgás érzékelésekor induló felvételt készíthetsz vagy akár négy kamera képét is nézheted egyidőben a kijelződön.

A Pan & Tilt új beltéri Wi-Fi kameránkat mozgathatod fel-le, balra és jobbra, hogy az otthonod minden pontját láthasd. Az okos követés funkció lehetővé teszi, hogy a kamera automatikusan észleljen, kövessen és rögzítsen a mozgó tárgyakat, személyeket. Emellett azonnal riaszt is, ha mozgást érzékel egy általad megjelölt területen, például ott, ahol a széfedet tartod. A magánszférád védelmében a Yale View alkalmazáson keresztül pedig le is takarhatod a lencsét.

Szeretnéd ellenőrizni, hogy gyermekeid mit csinálnak épp egy másik szobában vagy megbizonyosodnál róla, hogy minden szeretted biztonságban van otthon? A Yale View alkalmazással értesítést kaphatsz, ha mozgás történik az otthonodban és valós idejű beszélgetéseket is folytathatsz az otthonodban lévő személyekkel. Ennek a diszkrét és stílusos új Full HD-s beltéri Wi-Fi kamerának ideális helye lehet bármely polcon, így mindig tudhatod, hogy mi történik az otthonodban, még akkor is, ha távol vagy.

Kültéri használatra fejlesztettük ki a Light & Siren bejárati ajtó figyelésére alkalmas Wi-Fi kameránkat, mellyel figyelheted, hogy ki érkezik hozzád, vagy épp ki távozik. Fekete és fehér színben is elérhető, így bármely otthonhoz tökéletesen illik. A termék mozgásérzékelő funkciót és valós idejű beszélgetést is lehetővé tesz, valamint a beépített világítás és sziréna elrettenti a hívatlan látogatókat az ajtód elől.

Nem állhatsz mindig őrt a házad előtt, de a Yale Outdoor Pro kültéri Wi-Fi kamera megteszi ezt helyetted. Kategóriájában legjobb, QHD 4MP minőségű képet rögzít, és kiválaszthatod azt is, hogy a kamera az otthonod melyik részét figyelje.

Továbbá a nagyszerű felhasználói élményért minden új Yale kamerát kedvenc kijelzővel rendelkező okos hangszóródon keresztül is vezérelheted a vezető hangasszisztenssel, az Amazon Alexával. Így egy kicsit könnyebbé tesszük a rohanó modern életet.