A Linus® Smart Lock a világhírű iF Design díj nyertese!

/Yale/Hungary/News/IF%2023x10%20NEW%20ARTICLE%20BANNER%20AW.jpg

Az új Linus® Smart Lock okos zár egyedülálló formatervezése és a mindennapi életben betöltött kiemelkedő szerepének köszönhetően díjazott lett a világhírű díj iF Desing Díj verseny idei megmérettetésén.

Az évente megrendezésre kerülő versenyen a világ legrégebbi független dizájn szervezete, a hannoveri székhelyű iF Design Awards 67 éve díjjazza a kivételes kialakítású termékeket. Idén a Linus® a letisztult külső, az innovatív és funkcionális dizájn, valamint a legkorszerűbb technológia kombinációja révén érdemelte ki az Építészeti Technológia kategória termékdizájn díját.  

A Linus® Smart Lock okos zárunk 98 független, a világ minden tájáról érkező dizájnszakértő által vizsgálva, 52 ország közel 10 000 nevezett terméke közül került ki nyertesként.

A kritériumonkénti maximális 100 pontszámból a Linus® Smart Lock 82 pontot szerzett a Kialakítás, és egyaránt 78 pontot a Hatásosság és a Funkció kritérium kategóriákban, kiemelve a tökéletes formatervezését, funkcionalitását és mindennapi előnyeit, melyeket a használói számára biztosít.

A Linus® Smart Lock okos zárunk a válaszunk az esztétikus okosotthon megoldások iránti egyre növekvő keresletre. A Linus® egyszerre kínál letisztult, praktikus designt, valamint rugalmasságot és kényelmet a felgyorsult mindennapjainkban.

A letisztult külső érdekében a híres svájci termékdizájner, Yves Behar lágy formákat, lekerekített széleket és textúrált felületet adott a zárnak, érintésre sarkalló, kifinomult terméket hozva létre.

Yves - aki az Apple és a HP számára is tervezett már - szándéka egy olyan, a terméket majdan megvásárló és naponta használó emberek által inspirált zár megalkotása volt, ezért egy minimalista, praktikus kialakítású okos zárat alkotott, amely túlmutat az elvárásokon és biztosítja otthonukban a jövő okos otthonának azonnali érzését is.

További információkért a díjazottunkról kattints ide!